VISITA ELS NOSTRES APARTAMENTS A COLERA:

Avís Legal

Condicions de contractació a APORTDELASELVA.COM

Caldrà que el client enviï un correu electrònic a aportdelaselva@gmail.com especificant les dates, telèfon de contacte i el nombre de persones. Per poder confirmar la reserva cal abonar per avançat un 30% del total de l’estada. Un cop rebut el dipòsit per transferència bancària, APORTDELASELVA.COM donarà validesa a la reserva enviant al client un correu electrònic confirmant la recepció d’aquest import. Aquest pagament serà descomptat de l’import total que cal abonar per la reserva.

Política de cancel·lació a APORTDELASELVA.COM

En cas de cancel·lació abans d’un dia abans de la reserva es tornaran íntegrament els imports avançats.

Cal pactar l’hora d’entrada a l’apartament almenys una setmana abans.

En cas de no presentar-se el dia inicial de la reserva a l’hora acordada, la reserva quedarà cancel·lada sense la possibilitat de poder recuperar els imports avançats de la reserva.

 

QUÈ TROBARÀS EN AQUEST AVÍS LEGAL?

En aquest document trobaràs totes les normes i condicions dels serveis que et prestarem en aquest lloc web.

Encara que no ho sàpigues i no t’ho hagis plantejat mai, si un cop llegides aquestes normes i condicions, les acceptes, estaràs celebrant amb nosaltres un contracte pel qual ens comprometem a prestar-te els serveis que oferim al nostre website i que has vingut a buscar .

Com a tot contracte tindràs una sèrie de drets però també algunes petites obligacions que, estem segurs, no et costarà complir.

Així que seria molt convenient que et prenguessis uns instants per llegir aquests drets i obligacions i decidir si vols seguir endavant o si no, tu decideixes.

 

A QUI PERTANY AQUEST LLOC WEB?

Abans de res has de saber que darrere d’aquest lloc web hi ha persones reals, de carn i ossos.

En concret, el lloc web APORTDELASELVA.COM pertany a Sílvia Padrós Costa amb N.I.F. 33956173p, i ens podeu trobar al Carrer Montori 23, 17003, Girona.

 

A QUI VA DIRIGIT LA NOSTRA WEB I ELS NOSTRES AVÍS LEGAL?

En principi, no es requereix cap edat mínima per visitar la nostra web, però si vols contactar amb nosaltres per mitjà de l’opció “En què et podem ajudar?” que posem a la vostra disposició a la web, has de tenir més de 14 anys, ja que, si no és així, la legislació de protecció de dades ens obliga que la remissió de les teves dades s’hagi de produir amb el vistiplau i la prèvia autorització dels teus pares o tutors, la qual haurà de ser remesa per qualsevol de les formes de comunicació següents que t’oferim. El mateix et diem si vols subscriure el nostre Newsletter.

 

ON ES TROBA AQUESTA PÀGINA WEB?

Has de saber que la nostra web, com qualsevol altra, no flota al ciberespai sense més ni més, sinó que està allotjada en uns servidors molt fresquets d’una empresa d’allotjament que vetllaran perquè tota la informació que t’oferim i que ens puguis oferir hi sigui quan la vulguis o necessitis, garantint-te una màxima protecció del teu dret a la privadesa i a la protecció de les teves dades personals.

 

COM POTS ACCEDIR AL NOSTRE LLOC WEB?

Podràs accedir al nostre lloc web bé teclejant directament al teu navegador la URL www.aportdelaselva.com, bé fent clic a qualsevol enllaç a la mateixa que troba als cercadors o qualsevol altre website.

Entrar a la nostra web és totalment gratuït, per això no et cobrarem res per això.

 

PUBLICITAT, CONTINGUTS I SERVEIS DE TERCERES EMPRESES I PROFESSIONALS

Les empreses i professionals saben perfectament que al nostre lloc web hi accedeixen només els usuaris més selectes. Per això pretenen arribar a vosaltres a través d’insercions publicitàries al nostre website que enllacin amb els seus webs, blocs o pàgines.

Com podràs comprendre, no podem estar darrere de tots ells i controlar els seus continguts, productes i serveis. Per això, et demanem que ens ajudis, de manera que si consideres que alguna de les webs, blocs o pàgines a les quals enllaça la publicitat que hi hagi al nostre lloc conté activitats, continguts, productes o serveis il·lícits, pots posar-te en contacte amb nosaltres perquè actuem en conseqüència mitjançant un email a la següent adreça aportdelaselva@gmail.com.

 

STOP SPAM

Des d’aquesta web repudiem el SPAM a qualsevol de les seves manifestacions. Sense excepcions.

Per això, necessitem que et comprometis a NO:

Recollir dades del nostre lloc web amb una finalitat publicitària i emprar aquestes dades per remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense la nostra prèvia autorització.
Manar qualsevol altre tipus de missatges no sol·licitats ni consentits a un grup de
Enviar cadenes de missatges (això segur que ens ho agraeix més d’un).
Utilitzar llistes de distribució per dur a terme alguna de les activitats assenyalades als apartats anteriors.
Posar a disposició de tercers, amb qualsevol finalitat, dades obtingudes a partir de llistes de distribució.

Si us heu vist perjudicats per la recepció de qualsevol comunicació de les abans previstes, podeu comunicar-nos-ho a través d’un e-mail a l’adreça següent aportdelaselva@gmail.com.

 

VOLS ENLLAÇAR AL NOSTRE LLOC WEB?

Si vols incloure algun tipus d’enllaç o link entre el teu bloc, pàgina de xarxa social, web o qualsevol altra de la que siguis titular i la nostra hauràs de complir amb les condicions següents:

L’hiperenllaç únicament permetrà l’accés a la pàgina web o pàgina d’inici del present lloc
No podràs crear un marc o frame sobre cap de les pàgines del nostre lloc web. Dit d’una altra manera, no podràs fer creure als teus usuaris que el contingut al que enllaces (el nostre) pertany al teu lloc web, ja que tant tu com nosaltres sabem que és un simple enllaç o sigues legal!
El mer fet d’enllaçar al nostre lloc web no suposa que tinguem relacions comercials, ni que acceptem i aprovem els teus continguts i per tant, no insinuïs això als teus usuaris si no és cert.
La web, el bloc o la pàgina que estableixi l’enllaç no podrà contenir cap marca, nom comercial, rètol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o qualsevol altre signe distintiu pertanyent a la nostra entitat.
La web, bloc o pàgina on s’estableixi l’enllaç no contindrà informacions o continguts contraris a la llei, a la moral, als bons costums generalment acceptats i a l’ordre públic, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualsevol dret legítim.

 

TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE LA NOSTRA IMATGE I ELS NOSTRES CONTINGUTS

Del que et parlarem ara és del que els advocats anomenen propietat intel·lectual i propietat industrial. I com sabem que són matèries molt farragoses, t’ho intentarem posar molt fàcil.

La nostra imatge…

Totes les marques, noms comercials, noms de domini i la resta de signes distintius de qualsevol classe que apareguin al nostre lloc web són de la propietat d’aportdelaselva.com o de tercers que ens han autoritzat prèviament al seu ús.

El fet que accedeixis a aquesta web i siguis el nostre usuari, registrat o no, no implica l’atribució d’autoritzacions, llicències ni facultats per fer ús d’aquests signes distintius. Perquè això tingui lloc, ho hauràs de sol·licitar prèviament i obtenir la nostra autorització o la dels tercers titulars, si escau.

Els nostres continguts.

Tots els continguts (textos, vídeos, àudios, imatges…) que apareguin al nostre lloc web són de la propietat d’aportdelaselva.com o de tercers que ens han autoritzat prèviament al seu ús.

Per tant, igual que succeïa amb la nostra imatge corporativa, has d’entendre que el fet que accedeixis a aquesta web i siguis el nostre usuari, registrat o no, no implica l’atribució de llicències ni facultats per fer ús d’aquests continguts. Perquè això tingui lloc, ho hauràs de sol·licitar prèviament i obtenir la nostra autorització o la dels tercers titulars, si escau. Només podràs emprar els nostres continguts, al marge de la nostra autorització, bé en els casos en què es compleixin els requisits de la legislació sobre propietat intel·lectual, bé complint els requisits dels enllaços o links a la nostra web que ja us expliquem anteriorment.

 

VOLS CONTACTAR AMB NOSALTRES?

Si vols contactar amb nosaltres…

Si vols contactar amb nosaltres, és molt fàcil, perquè ens pots dir el que vulguis per qualsevol dels mitjans següents:

Pel correu de tota la vida: Sílvia Padrós Costa, Carrer Montori 23, (17003-Girona).

Pel correu electrònic.- aportdelaselva@gmail.com

Per telèfon: +34 611611646

Si volem contactar amb tu…

Això sí, has de saber que si nosaltres volem dir-vos o notificar-vos alguna cosa, podrem fer-ho de qualsevol de les següents maneres:

Pel correu de tota la vida a l’adreça postal que ens hagueu facilitat en cas de registre o pagament a la nostra

Pel correu electrònic a l’adreça que ens hagueu facilitat en el vostre registre o procediment de

Per mitjà de la pròpia web, a través dels mitjans que els nostres programadors hagin inventat a cada moment.